Taxitjenester
i Sunndal

 

Sunndal Taxi har sju biler, inkludert en minibuss med plass til ni personer. Vi har biler utstyrt med
rullestolrampe slik at vi enkelt og trygt frakter bevegelseshemmede.

Pasienttransport

Sunndal Taxi har biler med rullestolrampe. Daglig kjører vi eldre og bevegelseshemmede i og til og fra Sunndal. Vi har dessuten fast Pasientreiseavtale med Helse Midt-Norge og frakter stadig pasienter til sykehus i Trondheim, Molde, Kristiansund og Ålesund.

Har du av helsemessige årsaker ikke mulighet til å benytte deg av kollektivtransport eller egen bil, kan du få taxirekvisisjon. Både leger og sykehus kan utstede taxirekvisjisjon. Ønsker du informasjon om ordningen, anbefaler vi at du tar en titt på helsenorge.no eller kontakter Pasientreisekontoret på 05515.

Maxitaxi

Er dere et større følge som trenger transport? En av Sunndal Taxi sine eiere har investert i en maxitaxi med plass til 8 passasjerer. Maxitaxien er også tilrettelagt for rullestolbrukere. Periodevis kan det være stor pågang for vår maxitaxi. Da anbefaler vi forhåndsbestilling.

Persontransport i Sunndal og omegn

Du kan bestille taxi for kjøring til og fra Sunndal og omegn. Enten det er en kort eller lengre tur finner våre serviceinnstilte sjåfører den enkleste veien og frakter deg raskt og behagelig dit du vil. Med god kapasitet har vi stort sett alltid en bil ledig.

Forhåndsbestilling

Vi anbefaler forhåndsbestilling ved større arrangementer og store grupper. Husk og oppgi antall personer. Er Maxitaxien opptatt, stiller vi med flere mindre biler som alternativ.

Killurdgata 1
6600 Sunndalsøra, Norway
Tel:71 69 14 41
E-post: post@sunndaltaxi.no